Werkplekbeheer (remote)

Werkplekbeheer van Startbyte zorgt ervoor dat ZZP-ers en werknemers veilig aan het werk kunnen. Wij zorgen bijvoorbeeld dat medewerkers maximaal efficiënt kunnen werken, gewoonweg omdat wij altijd proactief bezig zijn met het onderhouden van alle ICT werkplekken. Het werken zonder PC, laptop, tablet of smartphone is niet meer weg te denken uit de samenleving. Reden genoeg om te zorgen dat werkplekken, of u ZZP-er bent of personeel heeft, goed in te richten. Bij Startbyte zorgen wij ervoor dat alle werkplekken op de juiste manier zijn ingericht, zodat gebruikers vanaf iedere locatie alle software, data en tools beschikbaar hebben. Hiervoor zijn wij niet fysiek aanwezig, maar zorgen wij op afstand voor het beheer en support.

Antivirus updates

Antivirusscanners hebben, net als het besturingssysteem van uw computer  en mobiel, regelmatig een update nodig. Dit gebeurt vaak automatisch, maar soms moet je ook toestemming geven. Starbyte zorgt er remote voor dat alle werkplekken voorzien zijn van de laatste updates. Dankzij de updates kunnen soft-en hardware veilig blijven draaien. Een niet- geupdate computer is gevoelig voor cyberaanvallen en het versturen van spam, door werkplekbeheer heeft u hier geen omkijken meer naar.

Windows Updates

U kent het wel; u wilt lekker aan de slag, de PC wordt opgestart enhet is weer tijd voor een update. Dit komt natuurlijk nooit goed uit! Satrtbyte zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de Windows Updates gedaan worden. Ook de controle, als u deze verantwoordelijkheid bij uw werknemers legt, zullen wij uitvoeren. De Windows updates zorgen niet alleen voor de veiligheid van de gebruikte software, maar ook het optimaliseren van het gebruikersgemak. Na een update bent u weer veilig en voorzien van alle nieuwste technieken.

Webfilter onderhoud

Het gebruik van een webfilter zorgt ervoor dat websites met inhoud waar u bezwaar tegen maakt worden geblokkeerd. Maar ook houdt een webfilter de toegang tegen tot websites die mogelijke schadelijke malware bevatten. Het onderhoud hiervan is van cruciaal belang om uw veiligheid te waarborgen. De ontwikkelen zich in een razendsnel tempo, waar wij altijd van op de hoogte zijn.

Preventief onderhoud

Altijd werken in een gezonde ICT omgeving is van wezenlijk belang voor de voortgang van uw onderneming. Door ons pro-actief en preventief onderhoud bent u de meeste problemen voor. Mocht er onverhoopt onderhoud nodig zijn of is er hulp nodig, dan zijn onze medewerkers altijd beschikbaar om op aanvraag, online en remote support te bieden.

Contact

Kort gezegd, Startbyte doet haar werk goed, zodat u altijd gebruik van de lopende ICT ontwikkelingen op uw werkplek. Of u of uw werknemer nu thuis werkt of op kantoor. Ons werkplek beheer zorgt ervoor dat u geen systeembeheerder in dienst hoeft te nemen, hiermee helpen wij  preventief en altijd pro-actief. Geen omkijken meer naar werkplekbeheer, dit wordt voor u geregeld op basis van een onderhoudscontract. Heeft u vragen of interesse in een offerte die wij altijd op maat maken? Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen. Spreekt u ons liever persoonlijk, zodat u direct antwoord heeft op uw vraag? Op 020 845 7676 zijn wij op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur.