Systeembeheer

Startbyte is een allround dienstverlener op het gebied van systeembeheer. Wij zijn bekend met all voorkomende systeembeheer oplossingen, waardoor wij zowel ZZP-er als het MKB kunnen voorzien van een complete oplossing. Met ons bent u verzekerd van snelle en daadkrachtige oplossingen met de daarbij behorende service. Systeembeheer kun u met een gerust hart aan ons uitbesteden, gewoonweg omdat wij hier al vele jaren ervaring mee hebben. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kansen omdat wij ons vak heel serieus nemen. Goed systeembeheer is een pijler in zorgeloos ondernemen, omdat ICT nou eenmaal een vaste basis is van iedere ondernemer. Wij zorgen dat dit allemaal tot in de puntjes is geregeld.

Nieuwe apparatuur

Heeft u nieuwe apparatuur gekocht en moeten data, gegevens en software overgezet worden? Uiteraard moet dit ook goed georganiseerd worden, zodat u op de manier waarop u gewend bent verder kunt werken. De aanschaf van een nieuwe laptop, PC of andere gegevensdrager zorgt bij veel bedrijven voor extra werk waarvoor de tijd kostbaar is. Startbyte zorgt ervoor dat nieuwe apparatuur klaar voor gebruik is en desgewenst zorgen wij dat bij de oude apparatuur de data gewist (interne link) wordt.

Ook de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe servers, routers en printers die gekoppeld moeten worden met de beschikbare PC’s, laptops en tablets kan een tijdrovende klus zijn. Laat dit gerust aan professionals over. U kunt verder gaan waar u goed in bent en Startbyte zorgt ervoor dat u precies zo verder kunt ondernemen zoals u gewend bent. In veel gevallen maken wij zelfs het systeem functioneler en eenvoudiger in het gebruik.

Uitbreiding en vernieuwing van ICT systemen

Probleemloos uitbreiden en vernieuwen van ICT systemen begint met een goede voorbereiding. Groeit uw bedrijf dan zal uw ICT systeem met u meegroeien. Soms zijn kleine aanpassingen in het huidige systeem toereikend en is uitleg en bijscholing een prima oplossing. Is er wel uitbreiding nodig dan maken wij samen met u een inventarisatie.  Uw wensen en eisen zijn voor ons belangrijk, waar wij zorg dragen voor een advies wat past binnen de technische mogelijkheden.

Storingen

Wij zorgen voor een veilige, stabiele en optimaal functionerende werkomgeving. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan zijn wij direct beschikbaar en zorgen, op afstand, dat de storing wordt verholpen. Niets is zo vervelend als een werkverstoring, wij begrijpen heel goed en zorgen altijd direct voor support. En eerlijk is eerlijk: als u gebruik maakt van onze werkplekbeheer (interne link) service, zorgen wij uiteraard dat de meeste storingen door slecht onderhoud tot het verleden behoren.

Contact over systeembeheer

Onze systeembeheer specialisten beantwoorden graag al uw vragen over onze systeembeheer service. Wij zijn uw remote systeembeheerder, waarbij wij uiteraard bij u op locatie komen waar noodzakelijk.  Wij hebben graag persoonlijk contact, hetzij telefonisch maar ook video-bellend voorzien wij u van een goed advies op 020 845 7676. Op werkdagen zijn wij van 09:00 tot 17:30 uur bereikbaar. Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar voor alle vragen die u heeft.