Hoe wij werken

Hoe werkt Startbyte?

Transparant & helder; Wij begrijpen u als ondernemer.

Startbyte rekent u één vast bedrag per maand per dienst die u van ons afneemt of een combinatie daarvan. Doordat wij zorgen dat problemen voorkomen worden, door pro-actief te werken, zult u veel minder problemen of storingen ondervinden. Is dit wel het geval? Dan staan wij u razendsnel ter beschikking en helpen wij totdat er een oplossing is. Uw ICT problemen worden zogezegd ons risico en u kunt ervan op aan dat wij dit altijd proberen te voorkomen. Omdat wij ook weten dat geen enkele onderneming hetzelfde is en daarbij ook de ICT omgeving, maken wij onze offerte altijd op maat. In duidelijke heldere taal, omdat wij elkaar graag goed begrijpen.

Remote beheer

Door gebruik te maken van onze remote beheer service zullen zich minder storingen voordoen. Dit zorgt voor veel minder ICT support uren en bespaart u deze kosten. Ook heeft u minder kans op het krijgen van virussen of bezoek van hackers omdat uw computers veilig en up-to-date zijn. De kosten voor preventief beheer per computer is altijd lager dan kosten voor achteraf herstel als het al is misgegaan.

Advies veilig werken

Wij voorzien diverse bedrijven van adviesrapporten. Op deze manier worden medewerkers geattendeerd op de online veiligheid van uw bedrijf en kunnen hier vervolgens naar werken.

Denk hierbij aan:

  • Encryptie ( USB, externe HD, nooit zonder gebruiken IStorage).
  • Veilig e-mailen via Zivver (alleen de ontvanger kan het lezen via code in sms naar mobiel
  • Opslag en delen
    documenten veilig met encrryptie ( Tresorit), 2FA
  • Wachtwoorden, analyseren waar de risico’s liggen.

Wij hebben naast ons advies voor alle bedrijven ook oplossingen voor encryptie, veilig mailen, netwerk controle, computers, veilige opslag en backups.